Varškės apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Manų kruopos, 8 valgomieji šaukštai
- Pienas, 1 stiklinė
- Romas, (esencija), 2 lašai
- Sviestas, 30 gramų
- Džiūvėsėliai, malti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Maždaug prieš valandą iki apkepo gaminimo užpili manų kruopas pienu ir palikti, kol išbrinks. Sumaišyti kiaušinių trynius su cukrumi, įdėti varškę ir sutrinti iki vientisos masės. Į gautą masę supilti išbrinkusias manų kruopas, įlašinti šiek tiek romo esencijos ir viską gerai išmaišyti. Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų ir pamažu įmaišyti į gautą masę.
Kepti varškės apkepą 180 °C temp. temperatūroje apie 30 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-16 19:09