Varškės apkepas

Varškės apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos, 8 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Romas, (esencija), 2 lašai
  • Sviestas, 30 gramų
  • Džiūvėsėliai, malti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Maždaug prieš valandą iki apkepo gaminimo užpili manų kruopas pienu ir palikti, kol išbrinks. Sumaišyti kiaušinių trynius su cukrumi, įdėti varškę ir sutrinti iki vientisos masės. Į gautą masę supilti išbrinkusias manų kruopas, įlašinti šiek tiek romo esencijos ir viską gerai išmaišyti. Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų ir pamažu įmaišyti į gautą masę.

  2. Kepti varškės apkepą 180 °C temp. temperatūroje apie 30 min.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
erika
2015-08-16 19:09
keista pasirode ir man del sviesto ir dziuveseliu...kur jie dingo?bet as asmeniskai nieko nebrinkinu ,dedu tiesiog po truputi i mase plius keleta saukstu maizenos ar krakmolo(aisku jei varske trinta yra)...ir kuo puikiausia gaunasi...