Varškėčiai su vyšnių padažu

Varškėčiai su vyšnių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 50 gramų
  • Cukrus, padažui, 50 gramų
  • Krakmolas, padažui, 1 valgomasis šaukštas
  • Vyšnios, padažui, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Varškė, 400 gramų
  • Aliejus, kepimui
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Varškę išmaišome su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Įmušame ir įmaišome kiaušinius, o po to miltus.
Suformuojame apvalius kukulius. Apvoliojame miltuose ir suplojame, kad būtų plokštesni blyneliais.
Kepame, kol gražiai paruduoja.
Vyšnias (be kauliuku) ir cukrų suberiame į verdantį 200 ml vandenį.
Išverdame 1-2 minutes.
Į 150 ml vandenį įmaišome krakmolą ir supilame ant vyšnių.
Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies.
Varškėčius patiekiame su padažu.

Receptą atsiuntė: Vika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zita
2015-07-10 13:18
Iš pradžių ir man nesigavo.Ir labai lipo tiek prie rankų,tiek ant stalo.Tada dejau miltų tol,kol nelipo niekur.Bet jeigu toks receptas parašytas,tai turėtusi ir gautis.Tad ši karta(tik idejus 100gr daugiau miltų),slapinau rankas po tekančiu vandeniu ir dariau apvalius blynelius.Ir gavosi super...skanaus
nepatiko
2014-10-29 11:39
miltu PER MAZAI pagal recepta, viskas issiliedo bandant apversti ir prilipe prie keptuves.
i likusia varske idejau dar 1 stikline miltu (nors ir is pradziu dejau 1 stikline) tai viso ~400g miltu ir dar apvoliojau miltuose pries kepant. na tada tai jau nebelipo.
siulyciau IESKOTI KITO RECEPTO
tomas
2013-10-07 19:35
?????????????????????????????????????????????kiek
tomas
2013-10-07 19:34
skanu skanu skanu skanu skanu nepakartojama is kur ismokai
vytas
2013-10-07 19:17
skanu