Varškėčiai su vyšnių padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 50 gramų
- Cukrus, padažui, 50 gramų
- Krakmolas, padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Vyšnios, padažui, 300 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Varškė, 400 gramų
- Aliejus, kepimui
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Varškę išmaišome su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Įmušame ir įmaišome kiaušinius, o po to miltus.
Suformuojame apvalius kukulius. Apvoliojame miltuose ir suplojame, kad būtų plokštesni blyneliais.
Kepame, kol gražiai paruduoja.
Vyšnias (be kauliuku) ir cukrų suberiame į verdantį 200 ml vandenį.
Išverdame 1-2 minutes.
Į 150 ml vandenį įmaišome krakmolą ir supilame ant vyšnių.
Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies.
Varškėčius patiekiame su padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-29 11:39
miltu PER MAZAI pagal recepta, viskas issiliedo bandant apversti ir prilipe prie keptuves.
i likusia varske idejau dar 1 stikline miltu (nors ir is pradziu dejau 1 stikline) tai viso ~400g miltu ir dar apvoliojau miltuose pries kepant. na tada tai jau nebelipo.
siulyciau IESKOTI KITO RECEPTO
i likusia varske idejau dar 1 stikline miltu (nors ir is pradziu dejau 1 stikline) tai viso ~400g miltu ir dar apvoliojau miltuose pries kepant. na tada tai jau nebelipo.
siulyciau IESKOTI KITO RECEPTO
2013-10-07 19:35
?????????????????????????????????????????????kiek
2013-10-07 19:34


2013-10-07 19:17
skanu







2015-07-10 13:18