Vanilinis desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Pienas, 400 mililitrų
- Grietinėlė, 20 proc. riebumo, 500 gramų
- Želatina, 25 gramai
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Želatiną užpilame 150 ml vandens.
Į grietinėlę įmaišome cukrų.
Dedame puodą su pienu ir grietinėle ant mažo kaitrumo ugnies ir ištirpiname želatiną. Tik neužvirinkite.
Įmaišykite vanilinį cukrų. Supilstykite į indelius.
Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus :-)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-26 14:05
Čia paprasta panakota.
2021-03-24 23:30