Vanilinis desertas

Vanilinis desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 150 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
  • Pienas, 400 mililitrų
  • Grietinėlė, 20 proc. riebumo, 500 gramų
  • Želatina, 25 gramai
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Želatiną užpilame 150 ml vandens.
Į grietinėlę įmaišome cukrų.
Dedame puodą su pienu ir grietinėle ant mažo kaitrumo ugnies ir ištirpiname želatiną. Tik neužvirinkite.
Įmaišykite vanilinį cukrų. Supilstykite į indelius.
Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus :-)

Receptą atsiuntė: Modesta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ilona
2014-09-26 14:05
Čia paprasta panakota.