Valentinos medaus tortas

Valentinos medaus tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Medus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Actas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Soda, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Medų šildyti kartu su sviestu ant silpnos ugnies.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki standžių putų.
Kai medus praaušta, pilti į kiaušinių masę.
Maišant dėti actu nugesintą sodą ir labai gerai išmaišyti.
Dėti miltus ir dar kartą išmaišyti.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi, o šonus patepti sviestu.
Į kepimo formą dėti po 4 šaukštus tešlos ir kepti torto lakštus.
Iškeptus lakštus pertepti grietininiu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu.
Puošti pagal savo skonį.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Valentina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Valentina
2012-02-16 08:36
kaip ir visus medaus tortus nuo 180 iki 200 C
gaspadine
2012-02-13 12:03
kokioj temperaturoj kepti
MAMA
2010-12-25 09:48
Aciu uz puiku recepta. geru svenciu visiems
Gensar
2010-12-23 20:42
na,kaip tik susiruošiau kepti šį tortą
rima
2010-04-20 08:13
Super skanus tika as dar sauja aguonu idejau (jas labai megstu) gavosi suuuuuper