Valentinos medaus tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Actas, 1 arbatinis šaukštelis
- Soda, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Medų šildyti kartu su sviestu ant silpnos ugnies.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki standžių putų.
Kai medus praaušta, pilti į kiaušinių masę.
Maišant dėti actu nugesintą sodą ir labai gerai išmaišyti.
Dėti miltus ir dar kartą išmaišyti.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi, o šonus patepti sviestu.
Į kepimo formą dėti po 4 šaukštus tešlos ir kepti torto lakštus.
Iškeptus lakštus pertepti grietininiu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu.
Puošti pagal savo skonį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-02-13 12:03
kokioj temperaturoj kepti 

2010-12-25 09:48
Aciu uz puiku recepta. geru svenciu visiems
2010-12-23 20:42
na,kaip tik susiruošiau kepti šį tortą 

2010-04-20 08:13
Super skanus
tika as dar sauja aguonu idejau (jas labai megstu) gavosi suuuuuper 


2012-02-16 08:36