Vaivos pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Kakava, 25 gramai
- Raudonieji serbentai, uogienė, 120 mililitrų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Šokoladas, juodasis, 150 gramų
- Aliejus, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Aliejuje išmaišome cukrų, vanilinį cukrų.
Ištirpintą juodąjį šokoladą išplakame su kiaušiniais ir sumaišome su aliejumi ir cukrumi.
Beriame miltus, kakavą, kepimo miltelius ir gerai išmaišome tešlą.
Supilame į kepimo formą. Pašauname į 190 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms.
Kai biskvitas iškeps ir pravės, perpjauname išilgai, kad gautųsi trys lakštai.
Pertepame kiekvieną lakštą serbentų uogiene. Sudedame vieną ant kito. Viršų papuošiau ištirpinto šokolado glajumi ir likusio šokolado drožlėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-24 23:51