Vaisių tarta

Vaisių tarta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, kremui, 50 gramų
  • Cukrus, tešlai, 50 gramų
  • Kiaušiniai, tešlai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 200 gramų
  • Grietinėlė, 33-35%, kremui, 50 mililitrų
  • Varškė, pertrinta arba "Filadelfija", kremui, 150 gramų
  • Sviestas, tešlai, 50 gramų
  • Kepimo milteliai, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Želė, mėgiamo skonio, 10 gramų
  • Vaisiai, ar uogos
Gaminimo instrukcija:

Minkštą sviestą išsukame su cukrumi. Po to įmaišome kiaušinį, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Išminkome tešlą.
Įtiesiame tešlą į kepimo formą (turėjau 27 cm skersmens apvalią). Reikia tešla iškloti ir kepimo formos dugną, ir šonus.
Ant tešlos užtiesti kepimo popierių ir užpilti žirniais ar pupomis.
Kepti 20 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Pupos reikalingos, kad tešla nepakiltų.
Iškepusį pagrindą atvėsinkite.
Išplakite cukrų su grietinėle.
Įmaišykite varškę ir supilkite ant pagrindo.
Išdėliokite vaisius: gali būti švieži ar konservuoti, taip pat tinka uogos.
Ištirpinkite želė kaip nurodyta ant pakuotės ir supilkite ant viršaus, kad padengtų vaisius.
Laikykite šaldytuve apie 3-4 valandas.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Augustė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vikutis
2013-06-06 14:22
Išbandyta jau keletą kartų, labai skanu ir kas svarbiausia, nesudėtinga pasigaminti : Džiaugiuosi atradus šitą receptą, ypač dabar, kai tuoj prasidės uogų metas