Vaisių šašlykai

Vaisių šašlykai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Abrikosai, uogienė, padažui, 0.3 stiklinės
  • Ananasai, pjaustyti gabaliukais, 1.5 stiklinės
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Bananai, 1 vienetas
  • Vynuogės, 1 stiklinė
  • Sviestas, ištirpintas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, rūgšti, padažui, 0.3 stiklinės
  • Kečupas, aštrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kečupas, aštrus, padažui, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Nuluptą apelsiną suskirstykite skiltelėmis. Nuluptą bananą supjaustykite storais ritinėliais. Ant medinių iešmelių paeiliui verkite banano gabaliukus, ananasą, vynuoges, apelsino skilteles. Dubenėlyje išmaišykite kečupą su išlydytu sviestu ir aptepkite juo šašlykus. Kepkite grilyje kartkartėmis patepdami sviestu su kečupu, kol įgaus aukso spalvą. Patiekite su abrikosų padažu.

Padažo ruošimas: džemą truputį pašildykite ir pertrinkite per sietelį. Dubenėlyje išmaišykite grietinę, aštrų kečupą ir pertrintą džemą. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2013-02-28 16:36
fuuuuuuuuuu vaisiai su padazu!

nesamone visiska
anonimas
2012-11-10 23:41
visiška nesąmonė, aštrus padažas su kečupu prie vaisių, fuuuu...
(anonimas)
2012-09-28 18:22
top: nk gero kazkokia nesamo begalu begalybe