Vaisių šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Abrikosai, uogienė, padažui, 0.3 stiklinės
- Ananasai, pjaustyti gabaliukais, 1.5 stiklinės
- Apelsinai, 1 vienetas
- Bananai, 1 vienetas
- Vynuogės, 1 stiklinė
- Sviestas, ištirpintas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, rūgšti, padažui, 0.3 stiklinės
- Kečupas, aštrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kečupas, aštrus, padažui, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Nuluptą apelsiną suskirstykite skiltelėmis. Nuluptą bananą supjaustykite storais ritinėliais. Ant medinių iešmelių paeiliui verkite banano gabaliukus, ananasą, vynuoges, apelsino skilteles. Dubenėlyje išmaišykite kečupą su išlydytu sviestu ir aptepkite juo šašlykus. Kepkite grilyje kartkartėmis patepdami sviestu su kečupu, kol įgaus aukso spalvą. Patiekite su abrikosų padažu.
Padažo ruošimas: džemą truputį pašildykite ir pertrinkite per sietelį. Dubenėlyje išmaišykite grietinę, aštrų kečupą ir pertrintą džemą. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-10 23:41
visiška nesąmonė, aštrus padažas su kečupu prie vaisių, fuuuu... 

2012-09-28 18:22

2013-02-28 16:36
nesamone visiska