Vaisių salotos su medaus-garstyčių užpilu

Vaisių salotos su medaus-garstyčių užpilu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Granatai, 1 vienetas
  • Greipfrutai, rožiniai, 3 vienetai
  • Mandarinai, 6 vienetai
  • Medus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Persikai, 6 vienetai
  • Garstyčios, dižono, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Cikorija, lapai, 1 vienetas
  • Aliejus, graikinių riešutų, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Prieskoniai, pipirų
Gaminimo instrukcija:

Atsargiai nulupti odeles nuo persikų, mandarinų ir greipfruto skiltelių.
Persikus supjaustyti skiltelėmis.
Vaisius sumaišyti, leisti šiek tiek pastovėti, kad susimaišytų skoniai ir kvapai.
Iš granato išimti sėklytes ir sumaišyti su kitais vaisiais.
Suplėšytus cikorijos lapus sudėti į salotas.
Garstyčias, aliejų ir medų suplakti ir užpilti ant salotų, atsargiai išmaišyti.
Prieš patiekiant įberti pipirų mišinio.

Receptą atsiuntė: Ugnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Meile
2011-03-28 18:44
Labai gardus patiekalas liuks!!!