Vaisių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 50 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 180 gramų
- Aliejus, 50 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Pyragas formuotas 26 cm skersmens formoje.
Išminkome tešlą. 30 min. palaikome šaldymo kameroje ir iškočiojame. Tešla reikia iškloti kepimo formą.
Ant tešlos uždedame kepimo popierių ir užpilame žirnių, kad neiškiltų per daug.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.
Užpilas:
50 g cukraus
150 g grietinėlės sūrio (maskarponė)
50 ml grietinėlės 33%
Vaisiai ir uogos
10 g želatinos
Cukrų su grietinėle, maskarpone sūriu gerai išplakame su mikseriu.
Grietinės mišinį užpilame ant pyrago pagrindo.
Sudedame vaisius ir uogas.
Želatiną ištirpiname nedideliame kiekyje vandens ir atvėsintą užpilame ant pyrago viršaus.
Palaikome šaldytuve 2 valandas.
Skanaus pyrago! :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-22 18:30
Mm skaniai ir lengvai pagaminamas atrodo
o tai ka su tuo aliejum ar istept kepimo inda ar i tesla imaisyt?

2015-04-20 19:00