Vaisinis desertas su ledais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ananasai, konservuoti, žiedai, 8 vienetai
- Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 1 stiklinė
- Vyšnios, konservuotos, 8 vienetai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Grietinėlė, plakta, 300 mililitrų
- Ledai, braškiniai, 500 gramų
- Mėta, lapeliai (papuošimui)
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilinis cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Tešlai viename dubenyje išmaišykite 4 kiaušinius, stiklinę cukraus, vanilinį cukrų ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Gautą tešlą supilkite į kepimo formą 0,5 cm storio sluoksniu ir kepkite apie 15 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Palaukite, kol kepinys atvės, tada stikline išspauskite iš jo apskritus paplotėlius.
Ant kiekvieno biskvitinio paplotėlio dėkite po ananaso žiedą, o ant jo – ledų rutuliuką. Papuoškite plakta grietinėle, o ant viršaus uždėkite vyšnią ir mėtos lapelį.
Viską galite pasiruošti iš anksto, tik ledus ir grietinėlę uždėkite prieš pat patiekiant į stalą.
Skanaus.
» Rašyti komentarą