Vaidos guliašas

Vaidos guliašas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, raudonoji, 0.5 vieneto
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Kiauliena, pjaustyta gabaliukais, 500
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, dideli, 5 vienetai
  • Vanduo, virintas, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Čili
Gaminimo instrukcija:

Mėsos gabaliukus apibarstome prieskoniais ir trumpai apkepiname svieste, paskui sudedame stambiai pjaustytą svogūną ir papriką. Uždengiame keptuvės dangtį ir paliekame 15-20 minučių troškintis. Vėliau pridedame supjaustytus grybus ir užpilame pusę stiklinės vandens. Viską apibarstome dviem šaukštais miltų ir gerai išmaišome.
Guliašas patiekiamas su ryžiais arba makaronais. Skanaus!

Receptą atsiuntė: VaidaP
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Natalija
2010-10-27 02:57
Siandien gaminau. Vyrui bei man tikrai labai patiko. o
Reikes dazniau kazka paivairint.
Saloma
2010-05-29 08:41
Anonimai, o galetum rasyti
(anonimas)
2010-05-29 08:31
Pavadinti nepagadinti.Tikrai skanu,as pati panasiai darau. Saunuole Vaida.Turiu ir as visokiu ideju,tik nerasau.
Saloma
2010-05-28 23:02
Na jei vaida taip vadina, nenusikaltimas. Guliasas ar troskinys, koks skirtumas, skonis panasus.
pakeiskit pavadinima
2009-10-09 16:07
top: Prasome neklaidinti zmoniu, guliasas yra gaminamas is jautienos, ir be jokiu darzoviu, nebent morka viena, taip kad jusu patieklas yra troskinys, o ne guliasas.