Vaflinis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vafliai, (lakštai), 8 vienetai
- Kondensuotas pienas, su cukrumi, 2 skardinės
- Sviestas, 200 gramų
- Slyvos, džiovintos, 200 gramų
- Riešutai, įvairūs, 200 gramų
- Brendis, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kondensuotą pieną įdėti į puodą su vandeniu ir virti 1,5 val.(galima naudoti kremą ,,Rududu'',nereikės virti).
Slyvas susmulkinti ir užpilti brendžiu,palaikyti 2 val. kad įsigertų.
Riešutus susmulkinti.
Ruošti kremą:į sukamą sviestą dėti po šaukstą virto kondencuoto pieno(arba rududu),sudėti slyvas išmirkytas brendyje,susmulkintus riešutus ir viską gerai išmaišyti.
Vaflių lakštus pertepti kremu(storai netepti nes gali būti per riebu).Palaikyti per naktį paslėgus. Ryte viršų aplieti šokoladu.
» Rašyti komentarą