Vafliai su rožiniu kremu


- Cukrus, 200 gramų
- Vanduo
- Želatina, 20 gramų
- Želė, pakelis, 0,5 Litro porcijai
- Vafliai, lakštai, 6 vienetai
Želatiną užpilame šaltu virintu vandeniu. Paliekame 10 min., kol išbrinks. Į aukštą dubenį supilame cukrų ir želė miltelius, sumaišome viską ir užpilame 300 ml karšto vandens. Masę maišome tol, kol ištirps cukrus ir želė milteliai. Indelį su želatiną įstatome į karštą vandens vonelę ir maišome, tol kol ištirps (užvirinti negalima). Karštą- ištirpintą želatiną supilame į dubenį su želė ir cukrumi, gerai išmaišome ir paliekame, kad atauštų. Ataušus, masę plakame su mikseriu apie 15min. Plakant masė turi sutirštėti ir pasidaryti puri (kiekis maždaug 3-ėja). Paimam vaflių lakštus ir sutepame gauta mase. Aš lakštus dalinu į 2 dalis (kad būtų po 3 lakšt.) Paruoštus lakštus sudedame į šaldytuvą, kai sustings- supjaustyti norimo dydžio. Skanaus
Iš nurodyto kiekio ingr. – gaunasi apie 700 gr. vaflių (realiai, supjausčius lakštus gaunasi labai daug gabaliukų, todėl galima imti per pus mažesnį kiekį). Foto matote kiekį gautą supjausčius 3 lakštus.
2011-04-04 14:22
2011-02-05 15:41

2014-05-11 10:46