Vafliai su obuolių putėsiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Krakmolas, 100 gramų
- Margarinas, arba sviesta, tirpintas, 200 mililitrų
- Obuoliai, putėsiai, 700 mililitrų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Obuolių putėsius gaminu nulupdama bei susmulkindama 500 g obuolių ir išvirdama juos su 5 šaukštais šalto vandens, 2 šaukšteliais citrinos sulčių bei 80 g cukraus.
Kiaušinius išplaku su cukrumi, supilu tirpintą margariną, suberiu krakmolą, išmaišau, sudedu dalį obuolių putėsių, suberiu su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišau vientisą tešlą.
Tešlą pilu į įkaitintą vaflinę ir kepu vaflius.
Man gavosi apie 20 vaflių.
Patiekiu su obuolių putėsiais.
Skanaus
» Rašyti komentarą