Vafliai su obuolių putėsiais

Vafliai su obuolių putėsiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 150 gramų
  • Krakmolas, 100 gramų
  • Margarinas, arba sviesta, tirpintas, 200 mililitrų
  • Obuoliai, putėsiai, 700 mililitrų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Obuolių putėsius gaminu nulupdama bei susmulkindama 500 g obuolių ir išvirdama juos su 5 šaukštais šalto vandens, 2 šaukšteliais citrinos sulčių bei 80 g cukraus.
Kiaušinius išplaku su cukrumi, supilu tirpintą margariną, suberiu krakmolą, išmaišau, sudedu dalį obuolių putėsių, suberiu su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišau vientisą tešlą.
Tešlą pilu į įkaitintą vaflinę ir kepu vaflius.
Man gavosi apie 20 vaflių.
Patiekiu su obuolių putėsiais.
Skanaus

Receptą atsiuntė: Vitalija
» Rašyti komentarą