Vafliai su kokosiniu ir pienišku pertepimais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 70 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Pienas, milteliai, 1.5 stiklinės
- Grietinėlė, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 100 gramų
- Kokosas, drožlės, 0.5 stiklinės
- Vafliai, pakai, 2 vienetai
- Sūris, serbiškas „Kajmak“, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pieną su cukrumi supilkite į puodą ir pakaitinkite, kol cukrus ištirps.
Sudėkite į puodą sviestą, palaukite, kol jis išsilydys, sudėkite pieno miltelius, kokosų drožles ir maišydami kaitinkite, kol gausis vientisa masė.
Gautą masę atšaldykite.
Serbišką sūrį sudėkite į atskirą puodą, pašildykite ir sumaišykite su grietinėle iki vientisos masės.
Sūrio masę taip pat atvėsinkite.
Vaflius pakaitomis pertepkite pasiruoštais pertepimais, sudėkite vieną ant kito ir paslėkite kelioms valandoms šaltai.
Patiekite supjaustę rombais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-27 18:35
o kur pirkti pieno milteliu?
2012-03-03 18:38
ziauriai skanu ir ziauriai fainas receptas
Siulyciau visiems paragauti

Siulyciau visiems paragauti

2014-07-28 11:48