Užtepėlės su duonele

Užtepėlės su duonele
pra6ome ragauti !!!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Duona, Riduto (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis, 1 pakelis
Įdarui:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sūris, fermentinis, tarkuotas, 100 gramų
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Krapai, (smulkinti) pagal skonį
Antram įdarui:
  • Morkos, smulkiai tarkuotos, 1 vienetas
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Sūris, fermentinis, (tarkuotas), 100 gramų
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.

  2. Pirmas įdaras : Išvirti kiaušinį,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti su majonezu.

  3. Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.

  4. Antras įdaras: morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Audronė
2015-09-07 22:21
Seni kaip pasaulis receptukai- pirmoji užtepėlė jau prieš 45 metus buvo labai madinga mišrainė,o ir antroji žinoma jau daugybę metu.Tikrai skanu,tik keista,kad kažkam tai atrodo naujiena
natasa
2015-08-18 11:05
Jau isbandziau , labai patiko , pasidalinau ir su draugais
natasa
2015-07-03 11:35
tikrai atrodo skaniai , aciu bus isbandyta