Užkandžiams vištienos tulpelės su kmynais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos peteliai, 1 kilogramas
- Kmynai, 1 žiupsnelis
- Prieskoniai vištienai, 2 žiupsneliai
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Česnakai, 1 skiltelė
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Vištienos tulpeles nuplauti ir nusausinti.
Įtrinti vištienos prieskoniais, spaustu česnaku, maltais pipirais, druska, kmynais ir alyvuogių aliejumi.Palikti šaltai kelioms valandoms.
Išdėlioti marinuotas tulpeles ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-03-08 15:38
kas cia per naujadaras - vistienos tulpeles ???
2016-03-08 17:06