Užkandžiai su ridikėliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, 100 gramų
- Miltai, 150 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Pienas, 125 mililitrai
- Vanduo, 125 mililitrai
- Varškė, 100 gramų
- Petražolės, 20 gramų
- Ridikėliai, 50 gramų
- Česnakai, 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Pieną, vandenį, 1 arbat. šaukštelį druskos ir sviestą sudėti į puodą storu dugnu, viską išmaišyti ir užvirinti.
Tuomet supilti miltus ir nuolatos maišyti, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių.
Nuolat maišant, į tešlą po 1 mušti kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga.
Paruoštą tešlą formuoti konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min.
Iškeptus pyragaičius, atvėsintus ir perpjautus per pusę, įdaryti pertrinta varške, sumaišyta su smulkintomis petražolėmis, česnaku ir ridikėliais, paskaninti druska.
» Rašyti komentarą