Užkandžiai su pikantišku varškės kremu ir saulėje džiovintais pomidorais

Užkandžiai su pikantišku varškės kremu ir saulėje džiovintais pomidorais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 100 gramų
  • Miltai, 150 gramų
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Pienas, 125 mililitrai
  • Vanduo, 125 mililitrai
  • Varškė, 100 gramų
  • Petražolės, 50 gramų
  • Pomidorai, Saulėje džiovinti, 50 gramų
  • Česnakai, 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną, vandenį, 1 arbat. šaukštelį druskos ir sviestą sudėti į puodą storu dugnu, viską išmaišyti ir užvirinti.

  2. Tuomet supilti miltus ir nuolatos maišyti, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių.

  3. Nuolat maišant, į tešlą po 1 mušti kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga.

  4. Paruoštą tešlą formuoti konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min.

  5. Iškeptus pyragaičius, atvėsintus ir perpjautus per pusę, įdaryti pertrinta varške, sumaišyta su smulkintomis petražolėmis, česnaku ir saulėje džiovintais pomidorais, paskaninti druska.

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ayu
2021-04-11 19:12
Įdaras - pasaka. Tačiau tešlai reikia daugiau miltų, kitaip gaunasi skysta ir nieko su ja nepaformuosi.