Užkandžiai su kalakuto kumpeliu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, 100 gramų
- Miltai, 150 gramų
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Pienas, 125 mililitrai
- Vanduo, 125 mililitrai
- Varškė, 100 gramų
- Petražolės, 1 saujelė
- Česnakai, 1 skiltelė
- Kumpis, rūkytas (kalakutienos), 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Pieną, vandenį, 1 arbat. šaukštelį druskos ir sviestą sudėti į puodą storu dugnu, viską išmaišyti ir užvirinti.
Tuomet supilti miltus ir nuolatos maišyti, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių
Nuolat maišant, į tešlą po 1 mušti kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga
Paruoštą tešlą formuoti konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepti iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min.
Iškeptus pyragaičius, atvėsintus ir perpjautus per pusę, įdaryti pertrinta varške, sumaišyta su smulkintomis petražolėmis, česnaku ir ir smulkiai pjaustytu parūkytu kalakutienos kumpeliu.
» Rašyti komentarą