Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 6 gramai
- Kalendra, lapai, (patiekiant)
- Kopūstai, raudonieji, (patiekiant)
- Svogūnai, pjaustyti griežinėliais, 40 gramų
- Pomidorų padažas, (padažui), 20 gramų
- Vanduo, 500 gramų
- Kiaulienos nugarinė, supjaustyta 5x5 cm gabaliukai, 300 gramų
- Aliejus, 15 mililitrų
- Aliejus, (padažui), 15 mililitrų
- Ridikėliai, (patiekiant)
- Cinamonas, maltas, (padažui), 0.25 valgomojo šaukšto
- Malta aitrioji paprika, (padažui), 20 gramų
- Akmens druska, (padažui)
- Akmens druska, malūnėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
- Kukurūzų traškučiai, (padažui), 20 vienetų
- Sūrio kremas, (patiekiant), 100 gramų
- Kmynai, (padažui), 0.5 arbatinio šaukštelio
- Gvazdikėliai, (padažui), 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Apskrudinkite kiaulieną keptuvėje ar puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5–3 valandas, kol mėsa suminkštės.
Išimkite mėsą iš sultinio ir, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.
Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.
Užpilkite padažą ant mėsos, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su sūrio kremu ir daržovėmis.
» Rašyti komentarą