Užkandėlė su varške

Užkandėlė su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krekeriai, arba tartaletės, 35 vienetai
  • Sūris, feta, 150 gramų
  • Varškė, 150 gramų
  • Petražolės, sukapotos, 1 sauja
  • Vynuogės, 35 vienetai
  • Pomidorai, vyšniniai, 35 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Varškę ir sūrį susmulkinti elektriniu smulkintuvu (galima pertrinti per sietelį), įdėti petražolių. Iš gautos masės suformuoti 20 rutuliukų ir padėti jas ant krekerių (arba į tartaletes). Vynuoges išplauti, išdžiovinti ir plono peilio pagalba išpjaustyti lelijų forma. Vynuogines lelijas padėti ant rutuliukų (galima naudoti skirtingų spalvų vynuoges. Aš dar padariau rožytes iš pomidoriukų).

Skanaus.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą