Užkandėlė "Ketursluoksniai"

Užkandėlė "Ketursluoksniai"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Duona, balta, 2 riekės
  • Šprotai
  • Majonezas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir perpjauti per pusę. Vieno kiaušinio trynį sutrinti su pora šprotų. Kelis šprotus sutrinti vienus.

  2. Likusių dviejų kiaušinių puseles uždėti ant maždaug tokio paties dydžio baltos duonos gabaliuko. Aptepti majonezu ir dvi peseles apdėti tik sutrintais šprotais, o kitas dvi – trynio ir šprotų mišiniu.

  3. Pagal šį receptą galima pasiruošti tuos kiaušinius, kuriuos buvo sunku nulupoti ir jie nusilupo negražiai – uždėjus tokius „kailinukus“ nesimatys.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: silvija
» Rašyti komentarą