Užkandėlė „Grybukai“

Užkandėlė „Grybukai“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Salotos
  • Kiaulės kumpis, rūkytas, 50 gramų
  • Kiaušiniai, virti, 6 vienetai
  • Majonezas, 50 gramų
  • Pievagrybiai, 150 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Nupjauti kiaušinių viršūnėlę ir išimti trynius.
Trynius sutrinti su šakute.
Grybus supjaustyti ir apkepinti svieste kartu su kumpio gabaliukais ir prieskoniais. Atvėsinti ir sumaišyti su tryniais.
Pomidorus perpjauti per pusę, išimti minkštimą ir pasūdyti.
Kiaušinių baltymus įdaryti grybų-kumpio faršu ir vertikaliai sudėti ant salotų lapų.
Pomidorų puseles uždėti ant įdarytų kiaušinių, pagrąžinti majonezo taškeliais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vaivutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
misele buenanjo
2015-04-12 07:07
Labai skaniai atrodo ir skanu.siuliciau kepti visiems.
man patiko
2013-09-29 06:56
tas su suktinukais,sudomino,aciu Daiva
as
2011-10-07 14:03
puikiai patiekta