Užkanda prie alaus

Užkanda prie alaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Sezamo sėklos, sėklos, 1 sauja
  • Vištienos filė, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Pienas, 16 valgomųjų šaukštų
  • Alus, 1 stiklinė
  • Druska
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Nuplauti vištienos krūtinėlę ir supjaustyti plonomis juostelėmis.

Tešlai: sumaišyti miltus su kiaušiniais ir alumi, dėti kepimo miltelių, sezamo sėklų, druskos, pipirų.

Apvolioti vištienos juosteles tešloje ir apkepti keptuvėje.

Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Galina
2013-09-10 12:21
aš tai vadinu "Girta višta" kiaušinius dedu tik trynius ,pieno nereikia visai .Labai skanu ir prie alaus ir be jo , Dar padarau padažą : majonezas,kečupas,česnaką smulkiai pripjaustau