Užkanda "Paršeliai"

Užkanda "Paršeliai"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kalmarai, šaldyti, 1 pakelis
  • Morkos, 1 vienetas
  • Ryžiai, virti, 1 pakelis
  • Ananasai, griežinėliai, 1 skardinė
  • Kukurūzai, 1 skardinė
  • Sūris, kietas, fermentinis, 100 gramų
  • Majonezas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sūrį (~ 70 g) supjaustome kubeliais (likęs sūris bus reikalingas papuošimui). Tada sūrį , ryžius, ananasus, kukurūzus sudedam į dubenį ir išmaišome su majonezu.

  2. Kalmarus sudedam į verdantį vandenį 2-3 min(ne ilgiau, nes bus guminiai).

  3. Į išvitrus kalmarus sudedam mūsų jau pagaminta mišrainę.

  4. Iš morkos griežinėlių darom knysliukus, is sūrio ausytes ir uodegytes, iš gvazdikėlių akytes.


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą