Užkanda "Paršeliai"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kalmarai, šaldyti, 1 pakelis
- Morkos, 1 vienetas
- Ryžiai, virti, 1 pakelis
- Ananasai, griežinėliai, 1 skardinė
- Kukurūzai, 1 skardinė
- Sūris, kietas, fermentinis, 100 gramų
- Majonezas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sūrį (~ 70 g) supjaustome kubeliais (likęs sūris bus reikalingas papuošimui). Tada sūrį , ryžius, ananasus, kukurūzus sudedam į dubenį ir išmaišome su majonezu.
Kalmarus sudedam į verdantį vandenį 2-3 min(ne ilgiau, nes bus guminiai).
Į išvitrus kalmarus sudedam mūsų jau pagaminta mišrainę.
Iš morkos griežinėlių darom knysliukus, is sūrio ausytes ir uodegytes, iš gvazdikėlių akytes.
Skanaus.
» Rašyti komentarą