Uzbekiška jautienos mišrainė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kalendra, 30 gramų
- Krapai, 30 gramų
- Ridikėliai, 500 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Jautiena, filė, 300 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 40 mililitrų
- Grietinė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Išvirti jautieną ir kiaušinius.
Kol verda mėsa, ridikus sutarkuoti ir užmerkti šaltame vandenyje 30 min. Po to ridikus nusunkti ir sudėti į salotinę.
Išvirusią, ataušintą mėsą supjaustyti gabaliukais.
Supjaustytus pusžiedžiais svogūnus pakepinti aliejuje.
Į salotinę su ridikais sudėti mėsą, svogūnus, supjaustytus kiaušinius ir žalią kalendrą, pasūdyti, pabarstyti pipirų ir sumaišyti su grietine.
» Rašyti komentarą