Upėtakis su mėlynių padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Čiobreliai, džiovinti, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai
- Mėlynės, uogienė, 100 gramų
- Petražolės, papuošimui
- Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, smulkintas, 0.25 vieneto
- Upėtakis, gabaliukai be odos, 4 vienetai
- Druska
- Sviestas, lydytas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais.
» Rašyti komentarą