Upėtakis su mėlynių padažu

Upėtakis su mėlynių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Čiobreliai, džiovinti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai
  • Mėlynės, uogienė, 100 gramų
  • Petražolės, papuošimui
  • Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai, smulkintas, 0.25 vieneto
  • Upėtakis, gabaliukai be odos, 4 vienetai
  • Druska
  • Sviestas, lydytas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais.

Receptą atsiuntė: Raminta
» Rašyti komentarą