Uošvienės troškinti vėžiai

Uošvienės troškinti vėžiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vėžiai, apvirti, 500 gramų
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Žalioji paprika, 1 vienetas
  • Raudonoji paprika, 1 vienetas
  • Sultinio kubeliai, 1 vienetas
  • Vanduo, 1 skiltelė
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Kepimui:
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliniame kepimo inde įkaitink šiek tiek aliejaus ir jame apkepink vėžius.

  2. Paprikas nuplauk, išvalyk ir supjaustyk 1,5 cm pločio juostelėmis.

  3. Daržoves sudėk į puodą su vėžiais, paskanink šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir užpilk sultiniu.

  4. Troškink uždengus 20 - 30 minučių.

  5. Valgyk karštus.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Pasididžiuojanti namų šeimininkė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daiva
2016-09-05 19:46
Taip, čia negliaudyti vėžiai. O valgomi su padažu paįvairinimui... Pabandyk, labai skanu!
Pffff
2016-09-03 19:24
Čia negliaudytus taip?
P.S. Ir nuo kada vėžiai valgomi su padažu?