Uogų padažas desertams

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Braškės, ar mėlynės, avietės
Gaminimo instrukcija:
Uogas pakapokite peiliu, apibarstykite cukrumi ir palaukite, kol išskirs sultis.
Tuomet uogas pertrinkite per smulkų sietą ir užvirinkite.
Pridėkite cukraus pagal skonį.
Tinka naudot ir nebelabai gerai atrodančios uogos (bet ir ne sugedusios).
Tikrai bus suvalgyta su bet kokiais desertais (ledais, pyragais ar pan.).
Jei dėsite daug cukraus, laikysis nesugedusios šaldytuve tikrai ilgai.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-28 17:08
Pfff. Net ir durnius tokį receptą žino. 

2009-03-29 19:23
visai neblogas receptas. tikrai gan skanu.



2010-08-03 13:37