Uogų padažas desertams

Uogų padažas desertams
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Braškės, ar mėlynės, avietės
Gaminimo instrukcija:

Uogas pakapokite peiliu, apibarstykite cukrumi ir palaukite, kol išskirs sultis.
Tuomet uogas pertrinkite per smulkų sietą ir užvirinkite.
Pridėkite cukraus pagal skonį.
Tinka naudot ir nebelabai gerai atrodančios uogos (bet ir ne sugedusios).
Tikrai bus suvalgyta su bet kokiais desertais (ledais, pyragais ar pan.).
Jei dėsite daug cukraus, laikysis nesugedusios šaldytuve tikrai ilgai.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Šarūnas dromdrom.com
» Rašyti komentarą
» Komentarai
anonimas
2010-08-03 13:37
neblogai gal ir skanu
Pf.
2010-07-28 17:08
Pfff. Net ir durnius tokį receptą žino.
Indre
2009-03-29 19:23
visai neblogas receptas. tikrai gan skanu.