Ukrainietiškas žuvų vyniotinis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Margarinas
- Ryžiai, 50 gramų
- Svogūnai, 12 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Lydeka, jūros, 900 gramų
- Pienas, 30 gramų
- Druska
- Aliejus
- Lašiniai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žuvis supjaustyti gabaliukais ir kartu su lašinukais sumalti. Krėsti pusiau išvirtus ryžius, kapotą kiaušinį, kepintus smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį, skaninti druska ir pipirais. Gautą masę gerai išminkyti, formuoti vyniotinį ir dėti jį į margarinu išteptą kepimo formą. Šauti į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepti 30 min. Tiekti galima su daržovėmis, ryžiais ar grikiais. Skanaus!
» Rašyti komentarą