Ukrainietiškas žuvų vyniotinis

Ukrainietiškas žuvų vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Margarinas
  • Ryžiai, 50 gramų
  • Svogūnai, 12 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Lydeka, jūros, 900 gramų
  • Pienas, 30 gramų
  • Druska
  • Aliejus
  • Lašiniai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žuvis supjaustyti gabaliukais ir kartu su lašinukais sumalti. Krėsti pusiau išvirtus ryžius, kapotą kiaušinį, kepintus smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį, skaninti druska ir pipirais. Gautą masę gerai išminkyti, formuoti vyniotinį ir dėti jį į margarinu išteptą kepimo formą. Šauti į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepti 30 min. Tiekti galima su daržovėmis, ryžiais ar grikiais. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą