Turkiškas keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Abrikosai, džiovinti, 1 sauja
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Graikiniai riešutai, 1 sauja
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Saulėgrąžų aliejus, 0.5 stiklinės
- Jogurtas, natūralus, 1.5 stiklinės
- Razinos, 1 sauja
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų, natūralų jogurtą, suberti vanilinį cukrų, miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Sumaišyti apyskystę tešlą. Sukrėsti karštame vandenyje nuplikytas razinas, džiovintus abrikosus. Suberti smulkintus graikiškus riešutus (pagal skonį, galima dėti ir kitų riešutukų: lazdyno, anakardžių ir pan.). Galima įtarkuoti apelsino žievelę. Kepti apie 30 min. 180 laipsnių karščio orkaitėje. Ataušusį keksą papuošti cukraus pudra. Skanaus!
» Rašyti komentarą