Turkiška pica


- Cukrus, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakai, 2
- Čiobreliai
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, smulkintos, 0.5 stiklinės
- Pomidorai, nedideli, 4 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 200 gramų
- Jautienos faršas, 200 gramų
- Kiaušiniai
- Kiaušiniai, tešlai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, tešlai, 450 gramų
- Pienas, tešlai, 200 mililitrų
- Druska
- Druska, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, tešlai, 3 valgomieji šaukštai
- Mielės, tešlai, 5 gramai
- Sūris, 150 gramų
Mieles ištirpinti šiltame piene ir supilti į jį plaktą kiaušinį, druską, cukrų, aliejų ir miltus. Užminkyti tešlą, patepti jos viršų aliejumi, uždengti rankšluosčiu ir pastatyti į šiltą vietą 40 min.
Smulkintą česnaką ir svogūną pakepinti aliejuje. Sudėti faršą, pasūdyti, suberti pipirus, čiobrelius. Į iškeptą faršo įdarą suberti petražoles ir išmaišyti.
Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškočioti 4 picos papločius.
Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi ir įdėti vieną paplotį. Ant viršaus uždėti įdaro, palikus 2 cm pločio kraštus: 1/4 faršo, pomidorų kubelius, 1/4 šaukštelio citrinos sulčių, 1/4 tarkuoto sūrio. Papločio kraštus užlenkti ir patepti kiaušinio plakiniu. Taip pat paruošti kitus 3 papločius.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kepti picą apie 15 min.