Turkiška duonelė

Turkiška duonelė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sezamo sėklos, sėklos, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, trynys aptepimui, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, šiltas, 250 mililitrų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Mielės, sausos, 10 gramų
  • Kukurūzų miltai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sumaišome kvietinius miltus su kukurūzų miltais, druska, cukrumi, sausomis mielėmis, pilame alyvuogių aliejaus, vandens ir minkome tešlą.
Vanduo pilamas palaipsniui, o ne visas iš karto!
Suformuojame norimos formos duoneles, pabarstome sezamo sėklomis, aptepame išplaktu kiaušinio tryniu ir kepame įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagelsta.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą