Tuno steikas su kriaušėmis ir apelsininiu padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 1 vienetas
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Kriaušės, 2 vienetai
- Rozmarinas, šakelė, 1 vienetas
- Tunas, steikai, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Kriaušes nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais.
Ištirpinti sviestą ir apkepinti jame kriaušės gabaliukus kartu su rozmarinu ir cukrumi. Kai kriaušės šiek tiek paraus, supilti vieno apelsino sultis ir troškinti, kol pusė kiekio sulčių išgaruos.
Žuvies gabalus ištrinti vienu šaukštu aliejaus, druska, pipirais ir greitai apkepinti ant stiprios ugnies iš abiejų pusių.
Likusį aliejų išplakti su išspaustais česnakais.
Tuną patiekti apšlakstytą česnakiniu padažu su kriaušiniu garnyru.
» Rašyti komentarą