Tuno salotos su granatais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Granatai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
- Obuoliai, rūgštūs, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Tunas, konservuotas, 200 gramų
- Majonezas, 100 gramų
- Druska
- Grietinė, 50 gramų
- Sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Majonezą sumaišyti su grietine.
Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su 2 šaukštais grietinės-majonezo padažo, pasūdyti, papipirinti ir padengti lėkštės dugną lygiu sluoksniu.
Tuną pasmulkinti, papipirinti, sumaišyti su 2 šaukštais padažo ir padengti svogūnų sluoksnį.
Virtus kiaušinius susmulkinti, pasūdyti, sumaišyti su padažu ir padengti žuvies sluoksnį.
Obuolius nulupti, sutarkuoti su stambia tarka ir iškart sumaišyti su majoneziniu-grietininiu padažu. Sudėti sluoksniu ant kiaušinių.
Salotų viršų apibarstyti tarkuotu sūriu ir granato sėklomis.
Palaikyti salotas šaldytuve 3 val.
» Rašyti komentarą