Tuno pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 120 gramų
- Margarinas, 75 gramai
- Druska, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, XL, 3 vienetai
- Majonezas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Pienas, 100 mililitrų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorai, 2 vienetai
- Prieskoniai, 1 saujelė
- Sūris, 175 gramai
- Tunas, konservuotas, 460 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Sviestą sumaišyti su miltais, druska, įpilti vandens ir išminkyti. Įdėti tešlos kamuolėlį į šaldytuvą. Tešlą prispausti prie 24-26cm skersmens kepimo formos, išteptos sviestu.
Svogūną susmulkinti ir pakepinti ant įkaitinto sviesto. Pagardinti juos mėgstamais prieskoniais, pvz., druska, pipirais, čiobreliais. Tada juos sudėti ant pyrago pagrindo.
Ant viršaus paskirstyti nusunktą ir pasmulkintą tuną, apibarstyti tarkuotu sūriu.
Inde sumaišyti majonezą su pienu. Įmušti kiaušinius ir išplakti. Paskaninti druska ir pipirais.
Mišinį užpilti ant pyrago. Ant viršaus sudėti pomidorų griežinėlius, pabarstyti čiobreliu.
Kepti iki 190°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-01 09:16
Kas cia per velnes
2021-03-25 00:05