Tuno pyragas

Tuno pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 120 gramų
  • Margarinas, 75 gramai
  • Druska, 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, XL, 3 vienetai
  • Majonezas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Prieskoniai, 1 saujelė
  • Sūris, 175 gramai
  • Tunas, konservuotas, 460 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą sumaišyti su miltais, druska, įpilti vandens ir išminkyti. Įdėti tešlos kamuolėlį į šaldytuvą. Tešlą prispausti prie 24-26cm skersmens kepimo formos, išteptos sviestu.

  2. Svogūną susmulkinti ir pakepinti ant įkaitinto sviesto. Pagardinti juos mėgstamais prieskoniais, pvz., druska, pipirais, čiobreliais. Tada juos sudėti ant pyrago pagrindo.

  3. Ant viršaus paskirstyti nusunktą ir pasmulkintą tuną, apibarstyti tarkuotu sūriu.

  4. Inde sumaišyti majonezą su pienu. Įmušti kiaušinius ir išplakti. Paskaninti druska ir pipirais.

  5. Mišinį užpilti ant pyrago. Ant viršaus sudėti pomidorų griežinėlius, pabarstyti čiobreliu.
    Kepti iki 190°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ayu
2021-03-25 00:05
Skanuuuuuu Labai patiko
Odeta
2016-01-01 09:16
Kas cia per velnes