Tuno kepsneliai su sūrio padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, vidutinė, 1 kilogramas
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Tunas, konservuotas, gabaliukais, 200 gramų
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 150 mililitrų
- Druska
- Aliejus, kepimui, 2
- Sviestas, 10 gramų
- Kaparėliai, 1 valgomasis šaukštas
- Sūris, Čederio, brandintas, 40 gramų
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Bulves išvirti pasūdytame vandenyje, dar karštas sutrinti ir atvėsinti.
Išmaišyti tuną, kaparėlius, petražoles ir prieskonius.
Įmaišyti atvėsusias trintas bulves.
Formuoti kepsnelius, įmerkti į kiaušinio plakinį ir apvolioti džiūvesėliuose.
Paruoštus kepsnelius apkepti įkaitintame aliejuje.
Padažui keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir maišant maždaug 1 minutę pakepinti.
Palaipsniui supilti pieną ir maišant užvirinti, kad gautųsi vienalytė masė.
Nukėlus nuo ugnies įmaišyti tarkuotą sūrį.
Maišyti kol ištirps (galima dar pakaitinti, jeigu sūris neišsilydo).
Kepsnelius patiekti šiltus su mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-11-18 11:30
taigi aliejus-kepimui,ko cia stebetis.
2009-11-17 18:38
O kiek cia tu kepsneliu iseina? NEs labai keista, kad tik viena bulve, o net 2 stiklines aliejaus 

2009-08-14 03:28
cia turi skaniai gautis 

2011-01-20 11:32