Tuno kepsneliai su padazu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, skiltelės
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai, malti
- Migdolai, 50 gramų
- Pomidorai, konservuoti savo sultyse, 400 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Tunas, 500 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus
- Čili, 1 vienetas
- Šparaginės pupelės, konservuotos
- Raudonieji pipirai, 2 vienetai
- Vyno actas, baltasis
Gaminimo instrukcija:
Susmulkinti svogūną, česnaką, pomidorus, raudonuosius bei čili pipirus.
Sumaišyti visus ingridientus, išskyrus tuną, ir kepinti apie 15 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Tuną, supjausčius į 4 vienodo dydžio kepsnelius ir pagardinus prieskoniais, apkepti grilyje (abi puseles po 3 min.).
Patiekti ant šparaginių pupelių su pasigamintu daržovių padažu ir citrinos skiltelėmis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-30 16:37