Tuno kepsneliai

Tuno kepsneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tunas, file, 400 gramų
  • Svogūnų laiškai, 0.3 pundelio
  • Krapai, 0.3 pundelio
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Agurkai, šviežiai raugtas, 1 vienetas
  • Sūris, 50 gramų
  • Majonezas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Alyvuogių aliejus, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Prieskoniai, pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Tuną supjaustome riekelėmis, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais žuviai kepti, baziliku, pašlakstome citrinos sultimis, aliejumi.

  2. Ant pagardinto tuno, dedame pjaustytus svogūnų laiškus, sumaišytus su krapais, pomidoro ir šv.rauginto agurko griežinėlį, tarkuoto sūrio, truputį majonezo ir apibarstome prieskoninėmis daržovėmis.

  3. Taip suruoštą tuną sudedame į orkaitę ir kepame 15 min., 180°C temperatūroje.

  4. Kepsneliai tinka valgyti ir karšti, ir šalti.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą