Tuno kepsneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Tunas, file, 400 gramų
- Svogūnų laiškai, 0.3 pundelio
- Krapai, 0.3 pundelio
- Pomidorai, 1 vienetas
- Agurkai, šviežiai raugtas, 1 vienetas
- Sūris, 50 gramų
- Majonezas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Alyvuogių aliejus, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Prieskoniai, pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Tuną supjaustome riekelėmis, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais žuviai kepti, baziliku, pašlakstome citrinos sultimis, aliejumi.
Ant pagardinto tuno, dedame pjaustytus svogūnų laiškus, sumaišytus su krapais, pomidoro ir šv.rauginto agurko griežinėlį, tarkuoto sūrio, truputį majonezo ir apibarstome prieskoninėmis daržovėmis.
Taip suruoštą tuną sudedame į orkaitę ir kepame 15 min., 180°C temperatūroje.
Kepsneliai tinka valgyti ir karšti, ir šalti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-03-25 00:04