Trupiniuotis su rabarbarais

Trupiniuotis su rabarbarais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 300 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Avižiniai dribsniai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, (tryniai), 3 vienetai
  • Rabarbarai, 500 gramų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinos, sultys, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą sutarkuoti su miltais ir cukrumi įmušti kiaušinio trynius. Suformuoti 1 didelį ir vieną mažesnį tešlos gabalus.

  2. Rabarbarus išvirti puode su cukrumi ir citrinos sultimis. Krakmolą ištirpinti nedideliame kiekyje vandens. Jį supilti į rabarbarų masę ir pavirti, kol sutirštės.

  3. Didesnį tešlos gabalą sutrupinti į kepimo formos dugną ir kepti 170°C temp. orkaitėje apie 35 min.

  4. Iškepus ant pado supilti rabarbarus. Mažesnį tešlos gabalą ustrakuoti ir sumaišyti su avižiniais dirbsniais. Suberti ant rabarbarų ir kepti orkaitėje su rėžimu, kad karštis pūstų tik iš viršaus apie 30 min.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą