Trupiniuotis su kiviais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Jogurtas, natūralus, 130 gramų
- Sviestas, kambario temperatūros, 150 gramų
- Vanilinas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Sviestą su cukrumi išplakti. Po vieną įmušti kiaušinius ir po kiekvieno, gerai išplakti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Į tešlą suberti miltus ir greitai išminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį dėti 1 valandai į šaldytuvą.
Vieną gabalą tešlos sutrupinti į skardą.
Iš kivių ir jogurto sutrinti tyrelę. Jei gaunasi labai rūgšti, įberkite truputį cukraus. Supilti tyrę ant pirmo sluoksnio sutrupintos tešlos ir ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą.
Kepti iki 190°C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių.
» Rašyti komentarą