Trupiniukas

Trupiniukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Sviestas, ar margarinas, 400 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Uogienė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir cukrumi.
Po vieną sumušti kiaušinius, tada smulkiai supjaustyti sviestą ir viską gerai išminkyti.
Šiek tiek mažiau nei pusę tešlos išdėti į skardą, kurioje jau įtiestas sviestinis popierius.
Tada ant viršaus užpilti uogienę ir sutrupinti likusią tešlą ant viršaus.
P.S. Sviesto galima dėti šiek tiek mažiau. Pyragas labai skanus karštas, tačiau jis labai minkštas būna, tad gali sutrupėti. Šiaip tai labai skanus, gan paprastas receptas, tačiau teks pasiterlioti rankytes. Sėkmės ;)

Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jurgita
2013-11-15 00:55
Labai skaniai gavosi sitas pyragas)
sandra
2013-06-30 00:07
Na va iskepe jau pyragas. Manau puikiai pakako ir 200g sviesto, dariau su melyniu uogiene, ji buvo gan saldi tad jei jusu uogiene saldoka patarciau deti truputi maziau cukraus nei cia. Kepiau 180 temperaturoje apie 30min. O siaip labai greit pagaminamas ir skanus pyragas
sandra
2013-06-29 23:37
Atrodo skaniai, tik dejau 200 g sviesto, dbr kepa ziuresim kas gausis
Kamilė
2012-03-20 15:40
Labai skanus ir paprastas pyragas,vakar kepiau su braskiu uogiene ir bananu gabaliukais,kita kart bandysiu su varske turetu but taip pat skanu
lina
2011-11-14 02:19
Labai skanus trapus pyragas.LIUkS !Siandien pabaigem suvalgyti ir mano sunus vel prase iskepti.
Aciu uz recepta!!!
P.S.As kepiau su avieciu uogiene niam niam