Trupininis varškės pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 500 gramų
- Miltai, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Sviestas, 200 gramų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kietą sviestą sutarkuojame stambia tarka. Po to dedame miltų bei pusę stklinės cukraus ir viską sutriname rankomis iki trupinių.
Elekriniu plakikliu išplakame varškę, kiaušinius, krakmolą bei likusį cukrų. Plakti kelias minutes, iki kol masė taps vientisa.
Į kepimo formos (aš naudojau 24 cm) dugną dedame pusę trupinių masės, gražiai, vienodai paskirstome ir paspaudžiame šaukštu. Pilame paruoštą varškės masę, o ant viršau gražiai apibarstome likusius trupinius.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 C temperatūroje apie 1 h 30 min. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-05-11 19:50