Trupininis varškės pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Cukrus, rudas, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Soda, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Varškė, 600 gramų
- Druska
- Aliejus
- Sviestas, 100 gramų
- Citrinos žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Varškė sutrinama su cukrumi. Įmušami kiaušiniai, beriama žiupsnelį druskos, dedama citrinos žievelė ir soda. Viskas gerai išmaišoma iki vienalytės masės.
Į atskirą dubenį sudedama miltai, beriama cukraus, cinamono ir sumaišoma su sviestu. Minkoma rankomis, kol pasidaro trupiniai.
Į riebalais pateptą kepimo formą dugnas išdedamas trupinių mase (jeigu norite, ant trupinių galite dėti ploną sluoksnį razinų, uogienės ar plonai pjaustytų obuolių), tada dedama varškės masė ir viršus uždengiamas likusia trupinių mase.
Pyragas kepamas 160-180 ° C įkaitintoje orkaitėjė apie 30 minučių.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-07-17 22:18
Tėtei
2017-04-17 11:27
Man tai keista kaip žmonės gali taip iš karto kepti perskaitę vieną receptą? Skaitau dešimtis receptų, skaitau komentarus ir tada žinau, kad kepinys gausis iš karto skanus, atsirenku receptus. Čia aiškiai nesąmoningas miltų kiekis, tai kam gaminti pagal tokį receptą?
2017-03-25 17:49
Autorė neturi ingridientų matavimo indo, tai iš akies surašė, nes trupiniams reikia dvigubai daugiau sviesto ir keturgubai daugiau miltu!!!
2016-12-06 21:11
kepu
bet bijau ,kad kaip visad ,kazko autore nepaminejus bus 


2020-03-30 14:36