Trupininis pyragas su vyšniomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Sviestas, minkštas, 120 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Vyšnios, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Sviestas, šaltas, 80 gramų
- Cinamonas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Orkaitę įkaitinti iki 160-180°C temperatūros. Inde sumaišyti miltus su kepimo milteliais. Kitame giliame inde išsukti minkštą sviestą su cukrumi iki purios baltos masės. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti iki vientisumo. Vėliau ,dalimis, palaipsniu,i supilti pieną, vanilinį cukrų, druską bei miltus (nuolat maišant). Masė turi gautis itin puri ir kreminės konsistencijos. Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti paruoštą tešlą pagrindui. Vyšnias tolygiai paskirstyti ant viršaus. Trupiniams, sumaišyti miltus, cukrų, maltą cinamoną, sviestą ir pirštais minkyti, kol pasidarys birūs trupiniai. Trupinius paskirstyti ant pyrago viršaus. Kepti 40 - 45 min.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-02-12 15:28