Trupininis pyragas su varškės-kavos įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 250 gramų
- Cukraus pudra, įdaras, 150 gramų
- Kava, espresso, įdaras, 60 mililitrų
- Krakmolas, įdaras, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, baltymai, įdaras, 6 vienetai
- Kiaušiniai, tryniai, įdaras, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Varškė, įdaras, 500 gramų
- Likeris, riešutų, įdaras, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, 350 gramų
- Sviestas, įdaras, 25 gramai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 10 gramų
- Vanilinis cukrus, įdaras, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sumaišyti miltus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tada supilti ištirpintą sviestą ir išmaištyti iki trupinukų susidarymo.
2/3 gautos tešlos sudėti į kepimo formą ir padaryti paplotį.
Gerai ištrinti sviestą su varške, tryniais, cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, espresso, likeriu ir krakmolu. Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Gautą varškės įdarą uždėti ant trupininio pagrindo, išlyginti.
Ant varškės sluoksnio sudėti likusius trupinius.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 50-60 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-02-18 11:56
bandziau gavos nelabai kaip is grozio bet paragavus buvo osom!
2011-07-23 10:18




:
2011-06-04 18:03
Įdaras tai burnoje tirpstantis
labai skanus tikrai
k:



2011-05-26 11:35
turetu buti labai skanus
2017-06-30 21:47