Trupininis pyragas su obuolių įdaru

Trupininis pyragas su obuolių įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Margarinas, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Įdarui:
1 kg obuolių
0,75 stiklinės cukraus (priklausomai nuo obuolių saldumo)
1,5 pakelio citrinų želė

Tešlai skirtus ingredientus sumaišykite ir užminkykite tešlą, kuri neliptų prie rankų. Ją padalykite į dvi dalis. Vieną jų dėkite į kamerą, o kitą iškočiokite ir dėkite į kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi.

Pasiruoškite įdarą. Obuolius išdarinėkite (nulupkite) ir sutarkuokite. Sumaišykite su cukrumi ir dėkite ant mažos ugnies. Kaitinkite, kol ištirps cukrus (4 - 5 minutės). Nuimkite nuo ugnies ir sumaišykite su žele.

Įdarą supilkite ant pagrindo, o tada ant viršaus sutarkuokite kitą dalį tešlos.

Kepkite 180 C temperatūroje maždaug 45 minutes, kol tešla paruduos.

Receptą atsiuntė: Gitana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Simona
2017-02-11 14:24
jo, kaip del zele?
hmmmmm...???
2016-03-30 13:56
Sumaišyti su žele ???
(anonimas)
2011-09-17 17:25
Ojojoj Kaip cia grazu... Oj Marija oj kaip gi cia grazu, vaikai...