Trupininis pyragas su obuolių įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Margarinas, 250 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
1 kg obuolių
0,75 stiklinės cukraus (priklausomai nuo obuolių saldumo)
1,5 pakelio citrinų želė
Tešlai skirtus ingredientus sumaišykite ir užminkykite tešlą, kuri neliptų prie rankų. Ją padalykite į dvi dalis. Vieną jų dėkite į kamerą, o kitą iškočiokite ir dėkite į kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi.
Pasiruoškite įdarą. Obuolius išdarinėkite (nulupkite) ir sutarkuokite. Sumaišykite su cukrumi ir dėkite ant mažos ugnies. Kaitinkite, kol ištirps cukrus (4 - 5 minutės). Nuimkite nuo ugnies ir sumaišykite su žele.
Įdarą supilkite ant pagrindo, o tada ant viršaus sutarkuokite kitą dalį tešlos.
Kepkite 180 C temperatūroje maždaug 45 minutes, kol tešla paruduos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-03-30 13:56
Sumaišyti su žele ???
2011-09-17 17:25
Ojojoj Kaip cia grazu... Oj Marija oj kaip gi cia grazu, vaikai...
2017-02-11 14:24