Trupininis pyragas

Trupininis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Grietinė, 300 gramų
  • Miltai, 700 gramų
  • Kondensuotas pienas, saldus, 1 skardinė
  • Kondensuotas pienas, RUDUDU
  • Riešutai, arba saulėgrąžos, 1 stiklinė
  • Razinos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldiklį 2 valandom.

  2. Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia trintuve ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150°C temperatūroje, kol lengvai paruduos.

  3. Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.

  4. Kondensuotą pieną ir "Rududu" sumaišykite ir kaitinkite, kol "Rududu" išsilydys. Pilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą išklotą plėvele ir labai gerai paslėkite.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Irena-anirtic
» Rašyti komentarą