Trupininis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, 300 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Grietinė, 300 gramų
- Miltai, 700 gramų
- Kondensuotas pienas, saldus, 1 skardinė
- Kondensuotas pienas, RUDUDU
- Riešutai, arba saulėgrąžos, 1 stiklinė
- Razinos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldiklį 2 valandom.
Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia trintuve ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150°C temperatūroje, kol lengvai paruduos.
Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.
Kondensuotą pieną ir "Rududu" sumaišykite ir kaitinkite, kol "Rududu" išsilydys. Pilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą išklotą plėvele ir labai gerai paslėkite.
» Rašyti komentarą