Trupininis pyragas

Trupininis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 700 gramų
  • Sviestas, 300 gramų
  • Grietinė, 300 gramų
  • Razinos, 1 sauja
  • Riešutai, arba saulėgrąžos, 1 stiklinė
  • Kondensuotas pienas, "Rududu", 4 valgomieji šaukštai
  • Kondensuotas pienas, indelis, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldymo kamerą dviem valandom.

Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia tarka ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150°C temperatūroje, kol lengvai paruduos.

Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.

Kondensuotą pieną ir "Rududu" sumaišykite ir kaitinkite, kol "Rududu" išsilydys. Masę supilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą, išklotą maistine plėvele, labai gerai paslėkite ir padėkite stingti į šaldytuvą.

Receptą atsiuntė: Irena-anirtic
» Rašyti komentarą